Nu är jag hemma igen efter en fantastisk helg i Stockholm och Precious 2012.
Hela huvudet är fullt med nya intryck efter möten med spännande människor och jag har en uppsjö idéer till framtida smycken.

Det var en mycket bra mässa tycker jag. Långt mycket bättre än förra året och jag fick intrycket av utställare och besökare att de också var nöjda med de nya lokalerna och konceptet. Denna gång hölls mässan i Älvsjö, vilket gjorde det smidigt för mig och Jenny att ta oss dit, men mer om mässan senare.

Vi anlände till Stockholm på fredagskvällen och efter att ha checkat in och vilat lite, letade vi upp en restaurang som kunde stilla vår hunger.

Vi hamnade på Griffins Steakhouse Extraordinaire. Riktigt fräcka lokaler med en mysig inredning måste jag säga. Ett hippt ställe som var fyllt till bredden med folk. Vi fick vänta en stund på vårt bord men vi tog en drink i baren under tiden.
Det blev inget nattsuddande för vår del för vi hade bestämt att bege oss ut till mässan så att vi var där när de öppnade, vilket var 09.30.

Smycken för kvällen var min rosa cocktailring och en ny spännande ring.
Det är en tvåfinger-ring som man kan använda med eller utan färgglad mittenplatta. Man trycker bara ner plattan i cirkeln och vips har du en helt annan ring.

Den är gjord i silver och bottenplattan är marmorerad i en specialteknik med vitt, svart och olika rosa nyanser. En riktig eye catcher!