Det här är min före detta förlovningsring. Det var hög tid att jag fyllde igen gravyren och började använda denna snygga ring igen.

Nu är det alltså en helt vanlig ring, men med en ovanlig design. Diskret men med ett genuint hantverk bakom. Ingen dussinring här inte. Det går ju bara inte för sig för en guldsmed. Vi (okej, kanske bara jag då) blir kräsna med tiden.

Den är tillverkad av mig givetvis. Vitt guld och fyra diamanter på varje sida. Ibland gnistrar de till i solljuset och det väcker glädjekänslor inom mig. Kan det vara så att diamanter faktiskt är en flickas bästa vän?

En gång, om jag blir väldigt stadd i kassa, kan jag fatta in diamanter på ovansidan också, för extra blingeffekt.

Det fanns en gång då jag älskade att titta i kataloger från Guldfynd och Albrekts guld. Jag drömde om att en dag äga en ring med äkta diamanter i. Jag förtjusades av de olika färgstenarna som symboliserade den månad man var född i.
Jag kollar fortfarande, men idag är det sällan jag hittar något som känns som “jag”.

Ja, jag är helt klart mer kräsen idag. Det är en yrkesskada 🙂